Momentum

Mød mit stærke netværk

Hveranden onsdag er jeg facilitator i Momentum Business. Et online netværk for ambitiøse og seriøse virksomhedsledere.

500 +
virksomheder

Fokus på den gode historie og lysten til at hjælpe andre mennesker

“Jeg startede Momentum i 2019 for at nå flere mennesker. Det er lykkedes og vi er 50-80 deltagere pr. gang med tændt webcam og levende samtaler”

Om programmet
Momentum er et gratis tilbud til dig der måske mangler motivation eller ønsker forandring i dit liv eller din forretning.

Det kan være du overvejer at kigge efter nye venner, ja en helt ny familie.

Viden på højt plan, brugbare værktøjer, trends og tricks til dine udfordringer i hverdagen samt inspiration og motivation hver måned.

Personlig udvikling på højt plan -i et sprog – hvor alle kan være med. Du kan IKKE skabe momentum for andre mennesker eller din forretning, før du kan skabe momentum for dig selv. Momentum er latin og betyder “fremdrift”.

Er jeg i målgruppen?
Du er enten i overvejelserne om eller ønsker bare forandring i dit liv NU. Du går op i personlig udvikling, du ved det handler om at være bevidst og du er søgende efter svar. Du er måske blevet nysgerrig på mere i livet end det liv du har nu, og søger en form for støtte.

18 år+
Momentum er for voksne mennesker der er flyttet hjemmefra, nogle har endda børn, og nogle har børn der er flyttet hjemmefra. Vi har pensionister, vi har teenagere, vi har håndværkere, advokater, sygeplejersker, selvstændige, spirituelle, troende, ikke troende, iværksættere, kunstnere, designere, grafikere osv.

Momentum er for alle
Alle der ønsker fornandring der er klar på at tage imod gratis råd om balance i livet. En balance vi definerer som et flow. Dvs. en hverdag uden de helt store humørsvingninger. Flere gode dage end dårlige dage.

Hvor lang tid varer momentum?
Programmet varer ca. 120 minutter, og du vælger selv om du er med på en lytter eller ser med fra start til slut. Tænder du dit webcam kan du deltage i debatten. Går vi over tid er det ikke med vilje, men fordi der er flere spørgsmål end forventet.

Nogle gange kan teknikken altså¨drille og når vi interviewer gæster på webcam i USA, Kina eller Kolding, ja så kan der også være forsinkelser på signalet.

Fokus på ‘den gode og positive historie’.
Sandhedens Time lægger vægt på dybde, indhold og ‘den gode historie’.

Du vil højest sandsynligt få en masse viden du kan bruge med det samme.

Det er en god idé at stille spørgsmål omkring din egen forretning, da et godt råd fra SØLVQUIST, kan være et guldkorn der kan skabe markante ændringer for din forretning. Er du nysgerrig, så kig da med næste gang.

Hvordan deltager jeg i momentum?
Du klikker ind på EVENT-oversigten og finder den dato du vil deltage. Her tilmelder du dig med din mailadresse. På selve dagen vil du modtage et link til dagens program.

For at deltage kræver det du installerer appen Zoom, og derefter vælger du selv, om du vil se med fra din tablet, mobil, PC eller Mac.

Hvad er formålet med momentum?
Du skal vide at jeg elsker livet som konsulent. Rollen som rådgiver. Det privilegium at få lov at være mentor for mere end 150 mennesker årligt. MEN… jeg gentager nogle gange mig selv. Alt udvikling i din forretning handler om dit mindset, timing og MOD. Mod til at handle. Mod til at markedsføre sig. Mod til at gå efter vinderkunder. Mod til at have så meget is i maven, at dine kollegaer i branchen ærgrer sig over hvor dygtig du er.

Altså. Jeg elsker livet som konsulent og arbejder hjertens gerne 1:1 med beslutningstagere der enten søger sparring, rådgivning eller hjælp til en konkret udfordring. Dog er det at foretrække at fortælle om mine teknikker, værktøjer og ikke mindst om min filosofi “mennesker handler med mennesker” i 1:MANY-regi så budskabet kommer så langt ud som muligt.

Hvad koster det?
At deltage i Momentum LIVE er helt og aldeles gratis.

Det der driver mig  er at få lov til at møde men også hjælpe med så mange udfordringer som overhovedet muligt.

Jeg har en række værktøjer jeg gerne deler ud af, og ja prisen er 0,-.

Rettigheder og ophavsret
Momentum’s logo må frit benyttes, hvis man føler behov for det.

Vi vil dog gerne vide det hvis du linker til Momentum, da begge parter kan rangere højere på Google, hvis vi opbygger links til hinanden.

Hvad forestiller logoet?
Logoet illlustrerer en fin sommerfugl i silhouet der betyder transformation og forandring, samt en loadingbjælke, da vi mener der altid er plads til forbedringer i livet eller din forretning.


Hvem har egentlig designet det?

Logoet er udarbejdet ganske gratis som et dejligt sponsorat til Momentum af den dygtige grafiske designer Peter Wiinblad. 1000 tak til dig Peter. Jeg er dybt taknemmelige.

Brug for sparring i en periode?

Jeg har 20 års erfaring med internationale brands, store virksomheder, personlig branding for ledere og en lang række start-ups.

Skal vi tage en frokost i nær fremtid og se hinanden an?