Spørgsmål & svar

Er vi et match?

Kort fortalt handler det mest om seriøs rådgivning til din forretning og de udfordringer du måtte have.

Jeg har over 20 års erfaring med digital forretningsudvikling og været involveret i en masse spændende virksomheder med vidt forskellige udfordringer og virksomhedsledere ved roret.

Som selvstændig konsulent og medejer af et hav af virksomheder og projekter siden ’99, har det medført både gode og dårlige oplevelser.

Der har heldigvis været flest gode dage og jeg elsker mit liv som selvstændig. Det at få lov at hjælpe andre mennesker med deres udfordringer. Det er fantastisk!

De fleste af mine kunder vil nok sige, jeg altid er glad og har en god energi, skaber motivation hele vejen rundt hos medarbejderne og ikke mindst er fokuseret på vores mål for forretningen.

Dog med en vis power og selvindsigt og RO i hele forløbet, der gør vi nemmere SAMMEN kan tage nogle vigtige beslutninger for din forretning.

Jeg plejer at sige i al ydmyghed:

 • jeg er god til at mennesker
 • god til ledere
 • lytter til ledelsen
 • observerer adfærd
 • analyserer tanker
 • ser på handlinger
 • vurderer kropssprog
 • omformulerer ofte problemet
 • sikrer mig du bliver forstået, ikke misforstået
 • jeg er direkte i min rådgivning
 • jeg skærer ind til benet
 • jeg kommer med input til en helt ny plan med nye friske øjne for #nyetider for dig og din forretning.

Spørgsmålet er om jeg skal hjælpe dig i en periode og få styr på dine ting?

Kært barn har mange navne, så det er godt set! Jeg har i princippet ét produkt. Jeg er rådgiver og elsker at hjælpe hvor jeg kan.

For en beslutningstager kan det f.eks. give markante resultater at have en professionel mentor på sidelinjen eller én der giver sparring i hverdagen.

For andre kan en konkret markedsføringskampagne, eller ønsket om større kundeflow løses, hvis man får professionel rådgivning til opstilling af mål, delmål og en salgstragt der virker.

Jeg har forskellige kasketter på, afhængig af hvem du spørger, men dog er min rådgivning pakket ind i hvert sit gavepapir, da jeg reelt set ser mig selv som en professionel, struktureret, ærlig digital forretningsudvikler der med direkte rådgivning og en masse gennemtestede modeller, skaber markante oplevelser og resultater for mine klienter.

 • Se hvad andre siger
 • Gå på opdagelse i mine cases
 • Kundeoversigt

Selvom jeg på dette spørgsmål helst ville svare ja, er svaret nej.

Jeg har arbejdet så meget med andre mennesker og problemstillinger på ledelsesniveau, at det du/I ser som en stor udfordring, ser jeg som noget der kan og skal løses.

Jeg er resultatorienteret dog med det in mente, at alle involverede skal have RO i maven igennem hele forløbet.

Har vi RO i maven, kan vi tænke rationelt, og i så fald er vi klar til at tage en risiko og give afkald på noget, og åbne op for nye idéer.

Ja! Og det burde du også gøre..

Altså, jeg har ikke en egentlig beskyttet titel, eller en fin uddannelse eller titel hvis det er det du søger. Jeg er heller ikke meget bedre end dig, når det kommer til stykket.

Jeg kender dog mine styrker og mine svagheder.

Styrker
Eftersom jeg siden 1995 har arbejdet med TV, radio, sponsorater, tekst-tv, online, mobil markedsføring, salg, ledelse, jura, apps, iværksættere, brands og topledere så gør det mig til en en god og professionel rådgiver der hjælper med mange problemstillinger.

Jeg er den type ekstern rådgiver eller mentor, der tør sige dig imod eller få dig tilbage på sporet, hvor det måske er svært, men alt i alt handler om glæden i at lykkedes.

En der kan give dig et spark i r*. Én der kan hjælpe i en periode indtil du tænker klart og lykkedes igen. Én der tager din investering alvorligt, og gerne ser du bliver den bedste indenfor dit felt.

Jeg har i mange år beskæftiget med mig neurologiske mekanismer i hjernen, og kombineret med et ordentlig læs personlig udvikling og seminarer, som gør mig istand til at tage fat i essentielle problemer og tænke det ind som en styrke i din forretning.

Min stærkeste side er min intuition og udtaler mig sjældent, medmindre det bidrager til at gøre en forskel.

Svagheder
Jeg har ikke den helt store indsigt i politik, religion,  parfume, programmering, sport, dyrevelfærd, den spirituelle verden, negative tanker og en masse andre ting…

Jeg er typen der synes alle mennesker er fantastiske, og ser mig selv, som meget energifyldt, hvilket gør jeg tiltrækker tusindevis af mennesker hvert år med min humor, mit gode humør og energi.

Jeg kan nogle gange føle jeg er for meget, fordi jeg er skarp til at ændre beslutningstageres mindset og nå nye mål for deres forretning.

Jeg har fart på, dog med ro i maven, så jeg ofte gerne vil nå mine klienters resultater hurtigere end de har bedt om.

Jeg giver også meget af mig selv når jeg går ind i et projekt.

Jeg er far, og er fyldt med kærlighed til min søn, og den empati, forståelse og accept giver jeg igen til mine kunder.

Det betyder så også jeg ofte ender som mine kunders ven på facebook, Linkedin og mange af dem lægger vejen forbi, når jeg afholder den årlige sommerfest eller julefrokost.

Jeg kan også nogle gange føle mig overstimuleret i form af mit gode humør  som rammer mange mennesker hver dag, enten via mine videoer eller nyhedsbrev.

Min svageste side er nok, at jeg har svært ved at tage imod ROS.

Alt dialog handler om kemi og en grundig forventningsafstemning.

Jeg har derfor i mange år afholdt gratis introsamtale, hvor vi taler sammen ONLINE, når du er forberedt og jeg er forberedt. Det har jeg det bedst med.

Derfor har du nu 2 muligheder.

Du booker 1 times kundemøde på mit kontor, og betaler 1.800,-

eller booker et møde online, hvor vi via webcam kan se hinanden og jeg kan dele min skærm hvis det bliver nødvendigt.

Optagelsen kan du få en kopi af hvis du ønsker dette.

Det kræver du er ærlig hele vejen igennem, uanset hvad jeg spørger dig om. Det er så svært at gætte sig frem, og samtidig føle sig effektiv. Du skal have lysten til en anden hverdag. En hverdag med glæde. Stabil økonomi. En forretning i vækst. En hverdag i flow. Det hele kræver MOD, da du måske ikke er vant til at have den følelse, og det får du kun, ved at lytte til dig selv.

Så kan jeg hjælpe dig? JA! Er du klar på at tage skridtet imod #nyetider, så skal du bare kontakte mig.

Der er to forskellige måder.

Når du har valgt et forløb hvor jeg skal rådgive dig, vil du modtage et link til onlinebetaling. Her fremgår det tydeligt, hvordan afregning finder sted.

 1. Forudbetaling (spar 10%)
 2. Ratebetaling

Enten kan du forudbetale hele beløbet for det forløb du har valgt, eller du kan betale i rater.

Når du har betalt via kreditkort, modtager du en faktura til dit bogholderi. Offentlige kunder, kommuner og NGOer bliver afregnet betalingsfrist på 60 dage netto via EAN. Desuden henvises til de almindelige forretningsbetingelser.

Fik du svar på dit spørgsmål?